Browse Wiki & Semantic Web

Jump to: navigation, search
Http://dbpedia.org/resource/Ploatz
  This page has no properties.
hide properties that link here 
  No properties link to this page.
 
http://dbpedia.org/resource/Ploatz
http://dbpedia.org/ontology/abstract Ploatz is a hearty sheet cake made of rye bread dough with variable topping, a speciality of the Haune valley of Hesse, Germany. It is common in Upper Hesse, Franconia, Middle Franconia, Rhön and Hohenlohe. , Der Ploatz, auch Bloads, Salzekuchen, BlaaDer Ploatz, auch Bloads, Salzekuchen, Blaatz oder auch Plootz ist ein in Oberhessen, Mainfranken/Unterfranken, Mittelfranken, der Rhön und Hohenlohe verbreitetes salziges/süßes Hefegebäck. Es ist ein Blechkuchen aus Roggenbrotteig mit unterschiedlichem Belag. Ähnliche Kuchen aus anderen Regionen sind der Flammkuchen oder der Bätscher.en sind der Flammkuchen oder der Bätscher.
http://dbpedia.org/ontology/country http://dbpedia.org/resource/Germany +
http://dbpedia.org/ontology/ingredient http://dbpedia.org/resource/Rye +
http://dbpedia.org/ontology/ingredientName Rye
http://dbpedia.org/ontology/region http://dbpedia.org/resource/Hesse +
http://dbpedia.org/ontology/thumbnail http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Rh%C3%B6ner_Plootz_Bad_Kissingen.jpg?width=300 +
http://dbpedia.org/ontology/type http://dbpedia.org/resource/Bread +
http://dbpedia.org/ontology/wikiPageID 35393248
http://dbpedia.org/ontology/wikiPageLength 1090
http://dbpedia.org/ontology/wikiPageRevisionID 1104985687
http://dbpedia.org/ontology/wikiPageWikiLink http://dbpedia.org/resource/Bread + , http://dbpedia.org/resource/Germany + , http://dbpedia.org/resource/Middle_Franconia + , http://dbpedia.org/resource/Hesse + , http://dbpedia.org/resource/Sheet_cake + , http://dbpedia.org/resource/Category:German_breads + , http://dbpedia.org/resource/Hohenlohe + , http://dbpedia.org/resource/Rye + , http://dbpedia.org/resource/Category:Hessian_cuisine + , http://dbpedia.org/resource/Rh%C3%B6n + , http://dbpedia.org/resource/Upper_Hesse + , http://dbpedia.org/resource/Franconia +
http://dbpedia.org/property/caption Rhöner Plootz
http://dbpedia.org/property/country http://dbpedia.org/resource/Germany +
http://dbpedia.org/property/mainIngredient http://dbpedia.org/resource/Rye +
http://dbpedia.org/property/name Ploatz
http://dbpedia.org/property/region http://dbpedia.org/resource/Hesse +
http://dbpedia.org/property/type http://dbpedia.org/resource/Bread +
http://dbpedia.org/property/wikiPageUsesTemplate http://dbpedia.org/resource/Template:Germany-stub + , http://dbpedia.org/resource/Template:Infobox_prepared_food + , http://dbpedia.org/resource/Template:Expand_German + , http://dbpedia.org/resource/Template:Reflist + , http://dbpedia.org/resource/Template:Short_description +
http://purl.org/dc/terms/subject http://dbpedia.org/resource/Category:Hessian_cuisine + , http://dbpedia.org/resource/Category:German_breads +
http://purl.org/linguistics/gold/hypernym http://dbpedia.org/resource/Cake +
http://www.w3.org/ns/prov#wasDerivedFrom http://en.wikipedia.org/wiki/Ploatz?oldid=1104985687&ns=0 +
http://xmlns.com/foaf/0.1/depiction http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Rh%C3%B6ner_Plootz_Bad_Kissingen.jpg +
http://xmlns.com/foaf/0.1/isPrimaryTopicOf http://en.wikipedia.org/wiki/Ploatz +
http://xmlns.com/foaf/0.1/name Ploatz
owl:sameAs https://global.dbpedia.org/id/zop2 + , http://rdf.freebase.com/ns/m.0j9qcdt + , http://dbpedia.org/resource/Ploatz + , http://www.wikidata.org/entity/Q2099548 + , http://de.dbpedia.org/resource/Ploatz +
rdf:type http://dbpedia.org/class/yago/Food100021265 + , http://dbpedia.org/ontology/Food + , http://www.wikidata.org/entity/Q2095 + , http://dbpedia.org/class/yago/Substance100020090 + , http://dbpedia.org/class/yago/PhysicalEntity100001930 + , http://dbpedia.org/class/yago/Matter100020827 +
rdfs:comment Ploatz is a hearty sheet cake made of rye bread dough with variable topping, a speciality of the Haune valley of Hesse, Germany. It is common in Upper Hesse, Franconia, Middle Franconia, Rhön and Hohenlohe. , Der Ploatz, auch Bloads, Salzekuchen, BlaaDer Ploatz, auch Bloads, Salzekuchen, Blaatz oder auch Plootz ist ein in Oberhessen, Mainfranken/Unterfranken, Mittelfranken, der Rhön und Hohenlohe verbreitetes salziges/süßes Hefegebäck. Es ist ein Blechkuchen aus Roggenbrotteig mit unterschiedlichem Belag. Ähnliche Kuchen aus anderen Regionen sind der Flammkuchen oder der Bätscher.en sind der Flammkuchen oder der Bätscher.
rdfs:label Ploatz
hide properties that link here 
http://dbpedia.org/resource/List_of_desserts + http://dbpedia.org/ontology/wikiPageWikiLink
http://en.wikipedia.org/wiki/Ploatz + http://xmlns.com/foaf/0.1/primaryTopic
http://dbpedia.org/resource/Ploatz + owl:sameAs
 

 

Enter the name of the page to start semantic browsing from.