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The National Collection of Yeast Cultures … The National Collection of Yeast Cultures (NCYC) is a yeast culture collection, established in 1951, and working under the Budapest Treaty for the storage of over 4,000 yeast cultures. Located at the Institute of Food Research in Norwich, England, since 1980. NCYC is part funded by the UK government but provides a commercial service to identify, store and supply yeast cultures. As well as the traditional baking and brewing yeast Saccharomyces cerevisiae, this culture collection also contains hundreds of non-pathogenic yeast species. The yeasts are kept frozen under liquid nitrogen or freeze-dried in glass ampoules. To ensure the collection's safety, it is also duplicated and stored off site. Yeasts have been stored and revived successfully decades later.ed and revived successfully decades later.
, Die National Collection of Yeast Cultures … Die National Collection of Yeast Cultures (NCYC) ist eine 1951 eingerichtete Sammlung von Hefen (Hefebank), die nach dem für über 4000 Hefekulturen angelegt wurde. Sie ist vergleichbar mit der Deutschen Sammlung von Mikroorganismen und Zellkulturen in Braunschweig nach dem gleichen Vertragswerk. Anders als dieses ist sie auf Hefen spezialisiert. Die Sammlung befindet sich seit 1980 am Institute for Food Research in Norwich, England. Die NCYC wird teilweise durch die britische Regierung finanziert, bietet aber auch erwerbsmässig die Identifikation, die Lagerung und die Lieferung von Hefekulturen an, wodurch sie sich teilweise auch selbst finanziert. Neben der traditionellen Brau- und Backhefe enthält die Sammlung auch hunderte von nicht-pathogenen Hefearten. Die Hefen werden in Glasampullen unter flüssigem Stickstoff gefroren aufbewahrt. Die Sicherheit wird unter anderem dadurch gewährleistet, dass eine Rückstellprobe in einer zweiten Gefrieranlage auf einem anderen Gelände aufbewahrt wird. Hefen wurden auch zuvor schon gelagert und nach Jahrzehnten wiederbelebt.elagert und nach Jahrzehnten wiederbelebt.
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Die National Collection of Yeast Cultures … Die National Collection of Yeast Cultures (NCYC) ist eine 1951 eingerichtete Sammlung von Hefen (Hefebank), die nach dem für über 4000 Hefekulturen angelegt wurde. Sie ist vergleichbar mit der Deutschen Sammlung von Mikroorganismen und Zellkulturen in Braunschweig nach dem gleichen Vertragswerk. Anders als dieses ist sie auf Hefen spezialisiert.ls dieses ist sie auf Hefen spezialisiert.
, The National Collection of Yeast Cultures … The National Collection of Yeast Cultures (NCYC) is a yeast culture collection, established in 1951, and working under the Budapest Treaty for the storage of over 4,000 yeast cultures. Located at the Institute of Food Research in Norwich, England, since 1980. NCYC is part funded by the UK government but provides a commercial service to identify, store and supply yeast cultures. As well as the traditional baking and brewing yeast Saccharomyces cerevisiae, this culture collection also contains hundreds of non-pathogenic yeast species. The yeasts are kept frozen under liquid nitrogen or freeze-dried in glass ampoules. To ensure the collection's safety, it is also duplicated and stored off site. Yeasts have been stored and revived successfully decades later.ed and revived successfully decades later.
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